Scarita de porc cu cartofi la cuptor

de sebirizescu in Porc, 30 Ian 2016 | 5040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva bucati scarita de porc
  • 1 ceapa mare rosie
  • 50 ml vin alb
  • apa
  • ulei de masline
  • 3-4 cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scarita de porc cu cartofi la cuptor:

Scarita de porc se pune in vasul roman impreuna cu ceapa rosie taiata feliute, se pune vinul alb si putina apa si se da la cuptor pentru 30 minute.

Se pun cartofii taiati cuburi, condimentele si se stropesc cu ulei de masline, acoperim cu capac, lasam pentru alte 15 minute.

Scoatem capacul si se mai lasa aproximativ 10 minute sa se rumeneasca putin scarita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Scarita de porc cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

30.01.2016, 22:25

il invata nevoia daca ii lipseste bucatarul )

Gicuta 1

01.02.2016, 15:47

sebirizescu 1

02.02.2016, 16:03

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune